Translate

sâmbătă, 25 martie 2017

Alimentatie sanatoasa


Auzim tot mai des notiunea de "mancare sanatoasa" si asta pentru ca modul in care percepem alimentatia si alegerile pe care le facem zi de zi au un impact semnificativ asupra sanatatii si starii noastre de bine . Alimentatia sanatoasa nu trebuie sa fie ocazionala, ea trebuie sa fie integrata in modul nostru de viata ,mod care ne va asigura starea generala de viata si implicit longevitatea.



                  Caroli Foods vine in ajutorul nostru  
  .. Cum ? 


       


Pentru a evidenția că produsele Caroli sunt păstrate la temperatura optimă, respectiv la 2-8°C, cele 3 SKU-uri de Salam Semenic Extra de la Caroli au de acum o eticheta inovatoare, cu cadran termosensibil.
Acest cadran termosensibil își schimbă culoarea în functie de temperatura produsului:
  • •   sub 8°C are culoarea verde
  • •   peste 8°C incepe să sa coloreze in galben


Când cadranul termosensibil începe să se coloreze în galben este un semn de atenționare că produsul trebuie reamplasat la rece , sub  8°C .


SI acest 
Carolimetru termic   chiar functioneaza!!!
Pe langa faptul ca acum avem  #mancarecunotificare, noile etichete inteligente cu ecran termosensibil, folosite de acum la Salamurile Semenic Extra Caroli, nu cresc prețul de vânzare al produselor!!!
 SI pentru ca se stie ca pentru o viata sanatoasa trebuie sa facem miscare cel putin 30 minute pe zi, eu pornesc chiar acum in cautarea  salamului cu notificare!! Mergeti cu mine ?

             



Niciun comentariu: