Translate

duminică, 19 iunie 2016

Baia =destindere si maxim de confort

Daca până acum câțiva ani baia era  privită ca un spațiu banal, dedicat igienei corporale, baia contemporană are cu totul alte valențe.
Dupa o zi de munca , pentru un maxim de confort, este nevoie ca baia sa imbine functionalul cu esteticul.

                          


    Poate ca in trecut era mai greu, in zilele de astazi este foarte usor sa alegi dintr-o mare varietate de stiluri si sa iti creezi in cadru unic in care sa te destinzi.
Fie ca alegi o baie retro cu accente moderne fie una clasica cu infuiente asiatice , elementele cheie sunt simplitatea si culorile pastelate, dupa gusturile mele.....





     Odata ce ai terminat cu aspectul general  te poti concentra pe alegerea unui 
Mobilier Baie  . Si pentru ca problema spatiilor de depozitare nu poate fi ignorata sub nici-o forma , indiferent daca ai o baie mica sau una cu dimensiuni generoase, este foarte important sa alegi varianta cea mai convenabila care consta in polite si rafturi suspendate, pe langa corpuri din lemn masiv, MDF, sticla sau fier forjat , clasic, minimalist sau avangardistpe rotile sau fix, viu colorat sau in nuante naturale.

     

Daca totusi nu esti hotarat poti merge cu usurinta pe http://www.depozit-online.ro/  si la sectiunea Mobilier Baie vei gasi o multitudine de oferte care de care mai atractive atat din punct de vedere al aspectului cat si al pretului. Succes !

Niciun comentariu: