Translate

luni, 16 mai 2016

Perfectiune intr-un cadou





        OAre care ar fi cea mai potrivit alegere atunci cand doresti sa daruiesti o bijuterie? De multe ori suntem pusi in fata acestei alegeri dificile. Cand pornesti in cautarea unui cadou pentru cel drag vrei ca el, acest cadou sa reprezinte tot ceea ce simti ,  sa fie o alegere potrivita pentru cel caruia o vei darui. Te gandesti sa personalizezi bijuteria cu un cuvant care te reprezinta sau poate doar cu o litera , initiala care are cea mai bogata istorie pentru tine.
       Si pentru ca am cautat cadoul perfect pentru fiica mea, care implinea o frumoasa varsta, am tinut cont ca acest cadou sa fie unul care sa se refere la aspectele importante din viata ei. Am ales sa ma raportez la momentul casatoriei ei si de aceea aici http://www.lovebird.ro/bijuterii-personalizate.html  am gasit ceva ce mi-a fost pe plac .
     Gandindu-ma ca un cadou nascut din dragoste pura va fi intotdeauna cel mai frumos am cautat o bratara simpla si eleganta, deloc opulenta si am ales sa ma opresc  aici http://www.lovebird.ro/bijuterii-bratari.html  pentru o bijuterie personalizata
    Pusa in fata unei decizii destul de dificile, pentru ca toate imi placeau , si pentru ca mesajul as fi vrut sa fie unul mic, care sa cuprinda in el toata emotia pe care stiam ca o simtise  in momentul acela atat de special pentru ea, am ales o bratara Initiale si Inima din aur pe snur, initialele fiind ale fiicei mele si ale sotului ei. Am ales cu inima ....datorita simplitatii mesajului eram sigura ca va fi extrem de apreciat si ca ii va reaminti mereu unul dintre cele mai frumoase momente din viata, o frantura din el si o emotie de nedescris .


     Efectul pe care l-am anticipat a fost exact asa cum mi-am dorit, fiica mea a fost extrem de incantata spunandu-mi ca am echivalat perfectiunea unui moment atat de important prin acesta bijuterie daruita de care nu se va desparti niciodata.



Niciun comentariu: