Abia anul acesta am inceput sa il si...mananc . De asemenea, il folosesc in shakeuri si in ciocolata fierbinte.
Si pentru ca folosirea lui in alimentatie mi-a trezit curiozitatea din ce in ce mai mult am pregatit o tigaie picanta cu pui si legume folosind ulei de cocos .
Ingrediente:
-800 gr inimi si pipote de pui
- un ardei gras rosu
-350 gr rosii cherry
- 2,3 chili
-rozmarin
sare dupa gust
-Ulei de cocos.
- suc de rosii
Desi numele sau ne spune clar ca e picanta si eu nu prefer mancarurile picante m-am decis s-o gatesc. Este o mancare ce iti va coplesi papilele si iti va pune sangele la alergat.
AM calit legumele taiate in doua linguri de ulei de cocos apoi am adaugat chili.
Separat am inabusit pipotele si inimile de pui, cu sare si putin rozmarin.
LA final le-am amestecat intr-o singura tigaie si am adaugat putin suc de rosii dupa care le-am mai lasat la foc mic inca 10-15 minute!
Marturisesc ca rezultatul m-a uimit si pe mine, este delicios! Eu am ales sa fac si o salata cu ulei de cocos si zeama de lamaie alaturi de o limonada rece cu menta ! ! Pofta buna!
#retetameacucocos și #vegisro
2 comentarii:
Cred ca e f gustos!
Super! De incercat
Trimiteți un comentariu