Translate

duminică, 12 noiembrie 2017

IMPORTANT E........




Important e bărbatul care te învaţă să te iubeşti. Pe ceilalţi poţi să-i uiţi!
Toţi te pot face să te urăşti pentru ceea ce ai devenit din cauza lor. Nu toţi bărbaţii sunt la fel şi nici femeile nu se aseamănă între ele, doar că unii îţi merită atenţia, iar alţii îţi merită indiferenţa. Femeie, ai prostul obicei de a pune totul la suflet.
Obişnuieşti să pui suflet pentru fiecare om pe care începi să-l cunoşti, iar tu vrei să cunoşti oamenii de lângă tine cât mai bine, dar să ştii că puţini sunt aceia care te fac să-i iubeşti şi mai mult cunoscându-i… Spre deosebire de ceilalţi care sunt tot mai mulţi.

Important e bărbatul care te învaţă să te iubeşti, cel care te ajută să te redescoperi zilnic şi să-ţi dai seama cât de frumoasă eşti tu, ca om, ca femeie, pentru el şi, cel mai important, pentru tine.
Important e bărbatul acela care nu te lasă să te întrebi dacă ar trebui cumva să te schimbi în vreun fel pentru a-i fi lui mai bine lângă tine, acela alături de care să ştii că schimbându-te, l-ai obliga să trăiască lângă o femeie de care nu s-a îndrăgostit.
Pe bărbatul acela va trebui să-l cauţi şi să-l vezi şi în cei care îţi vor demonstra că te înşeli, dar nu trebuie să renunţi, ştii de ce? Pentru că nu eşti chiar atât de naivă încât să crezi că o dezamăgire poate ucide iubirea, nu eşti atât de slabă încât să îţi fie teamă să iubeşti din nou şi nu eşti atât de ghinionistă încât să nu-l întâlneşti pe acela care ştie să te iubească chiar şi atunci când îi dai dureri de cap.

Pe ceilalţi poţi să-i uiţi, dar nu de tot, doar atât cât să-ţi devină indiferenţi, doar atât cât să-i respecţi sau doar atât cât să nu mai conteze ce-ai trăit şi n-ai trăit alături de ei, având acum totul.
Sursa  

Niciun comentariu: