Translate

luni, 19 decembrie 2016

Auziti zurgalaii???




   Pentru familia mea   Craciunul este o sarbatoare deosebita din mai multe puncte de  vederee deosebita datorita atmosferei, datorita sentimentului de liniste pe care il emana si e speciala pentru ca fiica mea s-a nascut de  Craciun.  Asta am simtit cand am hotarat impreuna, eu si sotul meu  ca vom face decoratiuni pentru a impodobi bradul si pentru a le darui.

  Anul acesta am optat pentru  brazi artificiali. Motivele? In primul rand pentru natura inseamna ocrotirea a zeci de mii de brazi naturali, economisesc timp si bani , nu va trebui sa mai merg, pe vreme rea, sa cumpar un brad, putand savura astfel o ciocolata calda si cateva prajiturele in plus. Brazii naturali pot  duce la adevarate dezastre in cazul unui incendiu pe cand la brazii artificiali nu trebuie sa ne facem asemenea griji. Un brad artificial va salva brazii naturali pentru cel putin 4 ani de acum incolo.

   Pentru noi iarna se invarte doar in jurul acestei luni magice – DECEMBRIE.             Asteptam infrigurati sa se aprinda beculetele multicolore in oras si sa auzim clinchetele zurgalailor, orasul imbracat de sarbatoare prin care se plimba oameni veseli si agitati. Cautam retete de cozonaci si fursecuri si facem liste pentru micile cadouri de sub  brad. Nu-i asa ca  e frumos? Sunt lucruri mici dar atat de dragi...
   Am poposit pe e-Sarbatoare.ro si pot spune ca m-am decis cu greu ce brad sa aleg. Am decis totusi sa aleg un brad care are deja instalatia inclusa  si  am gasit aceasta minunatie :
Brad artificial LIGHT NIGHT -  180 cm cu sistem de iluminat si suport metalic inclus.




Construcție crengi: pliabil
Suporți: metal
Tip ace: 2D + 3D

        Decoratiunile luminoase le-am gasit tot pe E-sarbatoare.ro, globuletele si coronite de brad.


       



                          
                             
   

  In fiecare an incercam sa pregatim Craciunul dar uitam un amanunt, Craciunul nu poate fi pregatit.Trebuie sa iti vina din suflet bunatatea de a darui, trebuie sa simti acea stare speciala atunci cand impodobesti bradul, e un sentiment cu totul unic.
   Fiecare noapte de Decembrie aduce cu ea nerabdarea si entuziasmul Craciunului, momente de magie si bucurie , dorinta de a opri timpul in loc pentru a ne bucura cat mai mult de frumusetea acestei luni .
   Caci Craciunul le are pe toate: bucurii mari, bucurii mici, iubire, speranta, magie, colinde, brazi, sclipici, cozonaci, luminite colorate, povesti , voie buna si mai ales amintiri. Amintiri care raman peste ani si ne aduc fericire.Fericirea pare atat de simpla.......
   CRACIUNUL e aproape.. Auziti si voi zurgalaii??