Translate

joi, 26 mai 2016

AM spus adio alergiei

De mult timp ma confrunt cu o alergie careia nu ii stiu cauza, stranut , mi se umezesc ochii si apar mancarimile, aparent fara nici-un motiv.
Am aflat despre perna cu gel Siena si hotarata sa o incerc am aplicat pentru a o testa si am aflat apoi ca am fost aleasa sa fac acest lucru. M-am bucurat foarte mult si acum dupa ce am testat-o pot spune ca acesta perna a adus o imbunatatire vizibila in viata mea. Pe langa faptul ca nu mai transpir in timpul unei nopti mai calduroase, stranutul meu s-a ameliorat vizibil, ma simt confortabil gratie stratului sau de gel. La inceput  mi s-a parut un pic cam inalta dar datorita faptului ca poate fi ajustata pentru ca  perna are fermoar pe partea mai lunga a invelisului pentru indepartare mai usoara. mi s-a permis  reglarea inaltimii dupa nevoile mele prin simpla scoatere sau adaugare a continutului.

  • Dimensiunile pernei 50 x 70 cm
  • Umplutura este compusa din spuma viscoelastica PU (spuma memorie si gel), cca. 1600 g
  • Material invelis superior: Poliester 100%
  • Material invelis inferior: 100% poliester (Plasa 3D)
  • Suprafata interioara: Poliester 100% cu strat 0,5 cm de spuma viscolastica PU (spuma memorie cugel racoritor)
  • Invelis lavabil la 40°C
  • Este potrivita tuturor stilurilor de dormit: pe spate, pe burta si pe o parte.


luni, 16 mai 2016

Perfectiune intr-un cadou





        OAre care ar fi cea mai potrivit alegere atunci cand doresti sa daruiesti o bijuterie? De multe ori suntem pusi in fata acestei alegeri dificile. Cand pornesti in cautarea unui cadou pentru cel drag vrei ca el, acest cadou sa reprezinte tot ceea ce simti ,  sa fie o alegere potrivita pentru cel caruia o vei darui. Te gandesti sa personalizezi bijuteria cu un cuvant care te reprezinta sau poate doar cu o litera , initiala care are cea mai bogata istorie pentru tine.
       Si pentru ca am cautat cadoul perfect pentru fiica mea, care implinea o frumoasa varsta, am tinut cont ca acest cadou sa fie unul care sa se refere la aspectele importante din viata ei. Am ales sa ma raportez la momentul casatoriei ei si de aceea aici http://www.lovebird.ro/bijuterii-personalizate.html  am gasit ceva ce mi-a fost pe plac .
     Gandindu-ma ca un cadou nascut din dragoste pura va fi intotdeauna cel mai frumos am cautat o bratara simpla si eleganta, deloc opulenta si am ales sa ma opresc  aici http://www.lovebird.ro/bijuterii-bratari.html  pentru o bijuterie personalizata
    Pusa in fata unei decizii destul de dificile, pentru ca toate imi placeau , si pentru ca mesajul as fi vrut sa fie unul mic, care sa cuprinda in el toata emotia pe care stiam ca o simtise  in momentul acela atat de special pentru ea, am ales o bratara Initiale si Inima din aur pe snur, initialele fiind ale fiicei mele si ale sotului ei. Am ales cu inima ....datorita simplitatii mesajului eram sigura ca va fi extrem de apreciat si ca ii va reaminti mereu unul dintre cele mai frumoase momente din viata, o frantura din el si o emotie de nedescris .


     Efectul pe care l-am anticipat a fost exact asa cum mi-am dorit, fiica mea a fost extrem de incantata spunandu-mi ca am echivalat perfectiunea unui moment atat de important prin acesta bijuterie daruita de care nu se va desparti niciodata.



marți, 10 mai 2016

Cum aleg o lenjerie de pat

  Dupa indelungi framantari m-am hotarat  sa imi iau si eu o lenjerie de pat de o calitate mai buna si un material mai bun, sa vad daca ma pot odihni mai bine in ea.Este foarte cunoscut faptul ca o lenjerie de pat iti poate influienta semnificativ somnul iar daca ai una dintr-un material care te face sa transpiri si iti creeaza o stare de disconfort nu ai facut nimic.Daca te hotarasti sa cumperi o lenjerie de pat cel mai bine ar fi sa alegi o lenjerie de pat din bumbac.  Si presupunerile mele au fost cat se poate de adevarate, deoarece am achizitionat de pe un site o lenjerie de pat din bumbac care ma ajuta sa ma odihnesc, deoarece nu se mai rasuceste odata cu mine pe pat, si nu ma mai face sa transpir, nici pe timp de vara. 


 Si pentru ca materialul  preferat este bumbacul , am gasit  lenjerii de pat din bumbac 100% la cele mai mici preturi

Inca de la prima privire m-a incantat diversitatea produselor si nu in ultimul rand coloritul acestora, lucruri care mi-au creat o impresie buna deoarece am avut cateva experiente neplacute cu alte lenjerii din cauza carora dimineata ma trezeam cu pielea si pijamalele colorate .
Am cautat pareri despre aceste lenjerii si peste tot am gasit doar cuvinte la superlativ si pentru ca, dupa parerea mea,  o lenjerie colorata, frumoasa, schimba cu totul atmosfera si tine loc de amenajarea dormitorului, am hotarat ca de aici imi voi cumpara de acum incolo lenjeriile, culorile sunt fantastice, imprimeurile la fel si pretul este ok.
De materiale depinde nivelul de confort, durabilitatea asternuturilor, dar, si pretul acestora. Functionalitatea unei lenjerii de pat este legata de senzatia de confort, oferita. Astfel, lenjeria de pat trebuie sa aiba o atingere placuta, fie, calduroasa, pe timp de iarna, fie, racoaroasa vara, sa absoarba umezeala, sa lase corpul sa respire, sa fie cat mai rezistenta, in timp, la spalari repetate... deci este exact ceea ce aveti nevoie .
 Achizitionand aceste lenjerii voi avea garantia ca vor ramane la fel si dupa spalari repetate ceea ce pentru mine este deosebit de important.

duminică, 8 mai 2016

E RANDUL TAU>>>>E RANDUL NOSTRU

În jocurile copilăriei răsuna mereu îndemnul: „E rândul tău!”. Era rândul nostru, era momentul așteptat pentru a demonstra că suntem buni, că avem curaj, că ne pricepem. Totul era o provocare, mai puțin viața și grijile ei. Eram prea mici ca să ne gândim că viața ar putea fi mai mult decât un joc.
Apoi am crescut, am început să luăm viața în serios, am părăsit jocurile, însă refrenul continuă să ne urmărească: „E rândul tău!”. Este rândul tău să mergi la școală, să dai examene, să iei bacalaureatul, să te înscrii la facultate, să îți găsești un loc de muncă, să întemeiezi o familie, să crești un copil etc. Este rândul tău să te comporți ca un om matur.
Și nu doar trupul și mintea ne sunt asaltate de acest refren, ci și inima și sufletul: „E rândul tău” să faci ceva pentru această lume, să transmiți celor din jur adevăratele valori, să faci binele și să fugi de rău. „E rândul tău” să pui speranță în inimi, să-ți mărturisești credința, să iubești și să-ți ierți aproapele. Este rândul tău să te comporți ca un om matur, ca un creștin matur.
„Rândul meu? Deja?” Și imediat ne găsim scuze: „Ah, eu nu știu să vorbesc, pentru că sunt un copil”, cum spunea și profetul Ieremia. Însă Domnul îți zice: „Nu spune: «Sunt un copil», căci vei merge la toți cei la care te voi trimite și vei vorbi tot ceea ce îți voi porunci. Nu-ți fie teamă, căci eu sunt cu tine” (cf. Ier 1,6-8). Domnul ne vorbește, ne încurajează, însă noi încercăm să fugim, să spunem că suntem nevredinci, nepregătiți. În zadar! Acum e rândul nostru. Acum este rândul tău. Însă nu-ți fie frică, nu ești singur, căci așa spune Domnul: „Te-am ales! Nu te teme, căci eu sunt cu tine, te voi întări, te voi ajuta și voi veni în sprijinul tău cu brațul dreptății mele” (cf. Is 42,9-10).
Când? Astăzi. Acum! Chiar acum este rândul tău!
Concretizează: fă astăzi acel lucru pe care îl amâni de mult timp și care ți se pare atât de greu (curățenie în casă, la/pe birou sau în suflet; împacă-te cu Domnul, cu cei dragi, cu tine însuți; cere iertare; fii generos cu cel care ți-a cerut ajutorul etc.). Fă acestea acum, pentru că acum, astăzi este rândul tău!



                     Sursa _Paxlaur